Wie is Ron Mazer

Ron Mazer

Communicatie beheerst mijn leven. Kennis vergaren én gebruiken is mijn kracht. Echte interesse en gezonde nieuwsgierigheid zijn mijn handvatten. Mensen helpen is mijn doel.

Ik heb diverse nationale en internationale management- en directiefuncties bekleedt. Daarnaast heb ik verschillende organisatie, marketing, communicatie & pr opdrachten uitgevoerd voor de politiek, het bedrijfsleven en in het verenigingsleven. Verder was ik actief als redacteur, columnist en hoofdredacteur.

Wie ben ik

Ik ben 68 jaar jong, meer dan 40 jaar getrouwd, 2 prachtige dochters, 2 fantastische (schoon)zoons, 4 kleinzoons en 2 honden.
Mijn hobby’s zijn golf, politiek, geschiedenis, computers, muziek, reizen, schrijven en lezen.
Naast mijn gezin en mijn betaalde baan ben ik al ruim 37 jaar actief als vrijwilliger voor diverse organisaties en verenigingen.

Ik roep iedereen op om zijn of haar steentje bij te dragen, want zoals onze premier Mark Rutte het omschreven heeft:

Een samenleving is het mooist als mensen er zelf iets van maken. Nederlanders bewijzen iedere dag dat zij de overheid voor de meeste dingen niet nodig hebben. Zij zorgen voor zichzelf en geven om een ander. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf willen.

De VVD

1983-1994: vrijwilliger en bestuurslid (1987-1994) van de VVD, afd. Huizen. Campagneleider, persvoorlichter en hoofdredacteur van het partijblad de Monitor
1994-2002: raadslid van de gemeente Huizen
2010 tot 2016: bestuurslid Communicatie en Public Relations VVD Kamercentrale Noord- Holland Zuid (Haarlem). Uit hoofde van die functie ben ik lid van de VVD Landelijke Public Relations Commissie. Daarnaast had ik tot 2016 ik zitting in het bestuur van de VVD provinciecentrale Noord Holland.
2016 – heden: bestuurslid communicatie en campagne bij de VVD Regio Noord-Holland. Deze Regio vervangt de 3 Kamercentrales die Noord-Holland kende.

50+@work

2010-2018: 50+@work, een LinkedIn discussie groep voor de grote groep 50plussers, actief op allerlei niveaus die hun sporen in het bedrijfsleven ruimschoots hebben verdiend en nu op zoek zijn naar een nieuwe baan.
Ik heb mij als doel gesteld de grote groep 50 plussers een platform te bieden waarin zij zich kunnen uiten, zich kunnen verbinden en zich kunnen profileren op dat werkgevers een keuze kunnen maken uit deze van kennis en ervaring doordrenkte personen.

Huizer Hockeyclub

1990- 1996: Coach meisjes top team Huizer Hockey Club

Tennisvereniging Huizen

1995- 2013: hoofdredacteur, vicevoorzitter en voorzitter

Rotary Brussel Coudenberg

2000- 2002: Webmaster

GWK Bank

1988- 1998: Hoofdredacteur PC magazine

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Go to Top