Aanbevelingen

De volgende onderscheiding en aanbevelingen heb ik mogen ontvangen.

Ridder in de Orde van Oranje Nassau (26 april 2016)

Dhr. R.A. (Ronald Alexander) Mazer heeft met een leeftijd van 64 jaar naast zijn werkzaamheden als directeur van het waarde transportbedrijf VTS Groep Nederland B.V. en tevens als eigenaar van het advies- en consultancybureau Mazer Consultancy de volgende vrijwillige activiteiten ontplooit:
Politiek:
1983-1994: vrijwilliger en bestuurslid (1987-1994) van de VVD, afd. Huizen. Campagneleider, persvoorlichter en hoofdredacteur van het partijblad
1994-2002: raadslid van de gemeente Huizen
2002-heden: bestuurslid communicatie en pr van de VVD, Kamercentrale Noord-Holland Zuid. lid van de landelijke PR commissie va de VVD en bestuurslid van de Provinciecentrale Noord-Holland. Daarnaast begeleidde dhr. R.A. Mazer de provinciale verkiezingscampagne.
Sport:
1990-1996: coach van het eerste meisjesteam van de Huizer Hockey Club.
1994-2013: bestuurslid Communicatieve Zaken (1995-1998), vicevoorzitter (1997-1998) en voorzitter (2006-2013) van en vrijwilliger bij de Tennis Vereniging Huizen. Daarnaast was dhr. R. A. Mazer voorzitter van de sponsorcommissie en van de commissie die de viering van het 25-jarig bestaan van de vereniging organiseerde. Tevens was dhr. R.A. Mazer redacteur van het verenigingsblad.
1996-1998 coach van het GWK gemengde bedrijfshockeyteam
Overig:
1988-1998: hoofdredacteur van het personeelstijdschrift van de GWK Bank.
1993: medeauteur van het boekje ‘Badmeester ben ik al bruin’
1993-1994: redacteur van het tijdschrift ’t Gooi Business
2010-heden: oprichter van het Sociaal Netwerk 50+@work

 

DRSdigital A.G.
Sales Director Benelux

“Ron is an invaluable asset in the dynamic dutch market.”

May 11, 2009
Jan Hoffmeister, Managing Director, DRSdigital AG
(managed Ron at DRSdigital)

Tennisvereniging Huizen
Chairman

“Meteen bij binnenkomst dacht ik: “Dat is hem!” Die moeten wij hebben. “Hier is Ron Mazer.”

Via Google had ik me enigszins verdiept wat zijn achtergrond was en hoe Ron er uit zou moeten zien. De foto’s die ik heb gevonden, oogt hij nogal streng. In werkelijkheid is Ron heel toegankelijk en super aardig. Het is een voorzitter die luistert naar zijn leden, maar impopulaire maatregelen niet uit de weg zal gaan. Hij vindt vergaderen geen probleem, maar na ander half uur moet het wel worden afgerond. Van eindeloos discussiëren, houdt hij niet. Tjak, tjak tjak methode.

Zelf heeft Ron er geen problemen mee als hij alleen thuis is en moet werken, terwijl zijn vrouw lekker aan het shoppen is op het Caribische gebied. Hij praat graag en is enthousiaste over zijn Tennis Vereniging Huizen. Hij is goed in het onderhandelen en het samen brengen tussen jongeren en ouderen. Het ledental is na zijn komst, nu vier jaar geleden, verdubbeld. Een voorzitter wordt toch ook op cijfers afgerekend.

Hij is zakelijk en internationaal gericht. Toch als hij over de vereniging praat, heeft hij het over de gezelligste club van Nederland. Hij is gek op netwerken, communicatie en relaties. Ron heeft een van zijn dochters niet Kim met één M, maar Kimm met een dubbele MM genoemd. Dan wordt er altijd over haar gepraat. En dat praten doet hij met vol overgave over zijn club. Hij is een waar ambassadeur van Tennis Vereniging Huizen. Leuke vent, leuk gesprek.

February 18, 2010
Gilbert Vogt (Radio 6FM)

“Ron is een puur en eerlijk persoon. Het is wel al een tijd geleden op de tennisclub te Huizen. Ik verzorgde daar optredens met diverse artiesten! Het dak ging er af!!! Met Ron was het altijd duidelijk, open en eerlijk. Het was altijd een feest om met Ron te mogen werken! Ron zie ik als een goed zakenman die ik een ieder aanraad!”

Grt. Gideon Calis
Entertainment Bureau ‘Gideon’

August 11, 2010
Gideon Calis, OWNER, ENTERTAINMENT BUREAU GIDEON
(was a consultant or contractor to Ron at Tennisvereniging Huizen)

VTS Nederland B.V.
Commercial Director

“Ron is very focussed on customer service and has a can do mentality.
Always prepared to listen to his clients and come with good solutions. I enyoyed working with Ron very much.”

Top qualities: Great Results, Expert, On Time

September 3, 2008
Dave Janse,
(hired Ron as a Finance in 2007)

Goffin Bank Netherlands
General Manager

“Ron and I worked on the development of Western Union in Belgium and the Netherlands. Although my time was brief, Ron taught me a great deal about the Benelux business environment. Ron was very successful in developing the WU services, and his style made it very easy to work with him. He is extremely strong at building key relationships.”

September 4, 2008
Gerard Sandt, Operations & Biz Dev, Western Union
(was with another company when working with Ron at Goffin Bank Netherlands)

“Working with Ron can be described as professional fun. Ron is a people oriented manager who understands the needs of the customers and tries to act upon them, respecting the organisation’s structure and policies. Ron is not afraid of “problems”, however, considers them as opportunities to improve. Ron is excellent in giving feedback both to his employees as to his business relationships. I have enjoyed working with him and learned a lot.”

August 22, 2008
Nathalie Van Mulder, Regional Operations Manager, Western Union
(worked with Ron at Goffin Bank Netherlands)

“I have worked with Ron and find him a very professional person, hard worker objectives and results oriented person with a good strategic vision.

If we had an office that had a problem and Ron could help, it was no problem to go there, even if he needed to drive more then 1 hour.”

August 19, 2008
Vincent van der Meeren, Network/System Engineer, Goffin Change NV/SA
(worked with Ron at Goffin Bank Netherlands)

Goffin Bank
Commercial Manager

“Ron Mazer always behaved very professionally and aiming at the goals the company set for him.”

September 2, 2008
Alain Carlier, Senior Manager, Fortis
(was with another company when working with Ron at Goffin Bank Belgium)

GWK Bank Netherlands
Ass. Manager Treasury

“Ron is a born communicator with extraordinary networking- and commercial skills. He has also a strong foreign currency broker/treasury background. Ron takes good care of the work he’s responsible for. He doesn’t stop looking at things when his part of the work is finished. He is always very helpful to explain the approach taken. He is also very eager in “cross-group” approach and knowledge. I enjoyed working with him as a person too. Always interested in what is happening and always present with a smile. So I recommend Ron in both colleague as private person.”

January 6, 2009
Henny Bastiaansen, Assistant Contoller and Application Management, Goffin Change NV Belgium / Goffin Bank NV Belgium
(worked with Ron at GWK Bank Netherlands)

“Ron is a very skilled treasurer and knows how to get the highest benefits.”

September 16, 2008
Hans van Lieshoud, personnel manager, GWK Bank Netherlands
(worked with Ron at GWK Bank Netherlands)

“We did some business together and Ron has always been professional and expert at his trade.”

September 2, 2008
G. Miguel Perez-Santalla, Vice President, M&T Bank Corporation
(was with another company when working with Ron at GWK Bank Netherlands

Go to Top